Populație : 30920 👥

luni, 20 mai 2024
11.1 C
Săcele

Négyfalu | Șapte Sate | Județul Brașov

Reportaj BBC. Orașul din România unde frații Tate și-au început ”imperiul”. Locuiau la bloc și nu aveau nici măcar o mașină

Must read

Jurnaliștii de la BBC au realizat un reportaj despre controversații frați Tate, în care prezintă începuturile ”imperiului” lor din România, plecând din Săcele, un oraș din județul Brașov.

Vila de la capătul străzii Narciselor se află la capătul unui drum periculos, înconjurată de vârfurile acoperite de brad ale Munților Carpați. Prima adresă din România a lui Andrew Tate este departe de stilul de viață strălucitor cu care a defilat în București înainte de a fi reținut – este o clădire ghemuită, cu trei etaje și pereți galbeni, la mică distanță de satul Săcele.

Lungul drum până acolo dinspre București șerpuiește prin kilometri și kilometri de pădure înzăpezită, cu crengi înghețate până la vârfuri, cu munți înclinați spre orizont – este ca și cum ai conduce printr-o felicitare de Crăciun. La ieșirea din Săcele, pista înghețată se îngustează până la lățimea unei mașini pe măsură ce urcă spre vilă, cu o prăpastie abruptă pe o parte.” – scriu jurnaliștii britanici.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/reportaj-bbc-orasul-din-romania-unde-fratii-tate-si-au-inceput-imperiul-locuiau-la-bloc-si-nu-aveau-nici-macar-o-masina.html

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Săcele | Négyfalu | Siebendörfer | Brașov

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura