Populație : 30920 👥

vineri, 19 iulie 2024
24.2 C
Săcele

Négyfalu | Șapte Sate | Județul Brașov

PNL Rucăr și-a întărit rândurile. Ion Pîrnuță, actualul viceprimar s-a alăturat acestei echipe

Must read

PNL Rucăr și-a întărit rândurile. Ion Pîrnuță, actualul viceprimar s-a alăturat acestei echipe. Cum din luna octombrie a anului trecut conduce singur primăria, Ion Pîrnuță a decis să nu mai rămână în echipa social democraților care nu mai este deloc coagulată pe plan local și și-a schimbat partidul.

Acum, Ion Pîrnuță o are șefă la județ pe Alina Gorghiu. În scurt timp va avea loc marea lansare a echipei liberale în Rucăr. Ion Pîrnuță va fi candidatul pentru funcția de edil, din partea PNL pentru primăria Rucăr. Și-a mărit și echipa liberală care îl va susține pentru funcția de primar. Ion Pîrnuță a atras în jurul său oamenii cu funcții importante dar și tineri.

În anul 2020, la alegerile locale lupta a fost strânsă între cele două partide PNL și PSD. PNL-ul obținând un scor de 25% iar PSD-ul a fost pe primul loc cu doar 30%. Dacă procentele se vor menține asistăm la o luptă strânsă a celor doi candidați PSD și PNL. Unul care va munci pe brânci în teren iar altul pentru care partidul va face campanie deoarece are probleme de sănătate.

 

https://www.ziaruldinmuscel.ro/pnl-rucar-si-a-intarit-randurile-ion-pirnuta-actualul-viceprimar-s-a-alaturat-acestei-echipe/

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Săcele | Négyfalu | Siebendörfer | Brașov

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura