Disprețul absolut și ura față de românii din Diaspora a liderilor PSD nu este deloc vreo noutate – să nu uităm înjurăturile incalificabile emise de baronul Niculae Bădălău, în ritmuri de manele, cât și celelalte mesaje insultătoare și voit batjocoritoare emise de numeroși alți social-democrați cu greutate pe line de partid.

Mai presus de orice, să nu uităm gazele și amplele violențe săvârșite de Jandarmerie pe 10 august 2018, la mitingul Diasporei și la comandă politică, acțiunile premeditat represive arătând cu vârf și îndesat, fără însă a mai fi nevoie, ce părere are PSD și liderii lui despre românii din afara granițelor.

În această ordine de idei, poate că nu ar trebui să mai șocheze pe nimeni faptul că viceprimarul PSD-ist al orașului Săcele – l-am numit pe Sorin Gâdea – înjură ca la ușa cortului o doamnă care lucrează de ani de zile în Italia.

Nici mai mult, nici mai puțin, așa cum puteți remarca în captura de mai jos, viceprimarul pesedist Sorin Gâdea își folosește contul personal de Facebook pentru a revărsa cele mai mizerabile injurii la adresa românilor din Diaspora, nesimțirea nefiindu-i deloc potolită de faptul că i se adresează unei doamne.

mai mult la  /www.podul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.