Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un incident care a avut loc într-un cartier din municipiul Săcele, pentru aplanarea conflictului, în care au fost angrenate mai multe persoane, fiind necesară intervenţia unor echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, o persoană a sesizat, prin apel 112, în jurul orei 20,00, faptul că are loc un conflict între mai multe persoane.
Potrivit sursei citate, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Scandalul ar fi pornit după ce mai multe persoane ar fi intrat peste un bărbat în casă și l-ar fi lovit în cap cu toporul.

„La faţa locului au fost dirijate, de îndată, echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii şi liniştii publice. Trei persoane au primit îngrijiri medicale de către echipajele medicale care s-au deplasat la faţa locului. Echipe mixte formate din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate întreaga stare de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar Alina-Maria Ivan.

/www.stiripesurse.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.